C’est Tess – all seasons boetiek

Nieuw! Het hele jaar door zomerkleding en wintermode

modevoorlangenvrouwen_winterjasC´est Tess heeft wat nieuws bedacht. Dat betekent dat je voortaan het hele jaar door voor elk seizoen in dé boetiek met mode voor lange vrouwen slaagt. Waarom alleen zomerkleding aanbieden in het voorjaar en in de zomer? Misschien ben jij wel net in de winter op zoek naar leuke zomerse kleding omdat je op zonvakantie gaat. Of is het andersom en vertrek je in de zomer naar het buitenland waar het wat frisser is.

C´est Tess is in dat geval de boetiek waar jij als lange vrouw leuke nieuwe kleding aanschaft. Het unieke concept zorgt ervoor dat jij die kleding kunt shoppen die je net op dat moment nodig hebt. Dat is toch net even anders als in de zomer winterkleding bestellen via een webshop. Bij C´est Tess kun je namelijk de winkel in het echt bezoeken en direct de kleding van je voorkeur passen.

Shoppen in elk seizoen voor elk seizoen

modevoorlangenvrouwen_voorjaartShoppen bij C´est Tess doe je in elk seizoen en voor elk seizoen. Natuurlijk worden doorlopend de nieuwste collecties gepresenteerd. Zo loop je er altijd volgens de laatste trends bij. Om wel een duidelijk onderscheid te maken tussen de zomercollectie en de wintercollectie worden er twee afdelingen gerealiseerd. Zo hoef je niet tussen de wintermode te zoeken naar een leuk zomers rokje.

modevoorlangenvrouwen_jurkJe profiteert met het nieuwe concept van C´est Tess van nog een voordeel. Het hele jaar worden er namelijk afgeprijsde artikelen aangeboden. Als een kledingstuk eenmaal is afgeprijsd, blijft het ook afgeprijsd. Verder zijn er daarnaast door het hele jaar heen nog allerlei extra leuke aanbiedingen. Bij dé boetiek met mode voor lange vrouwen zit je altijd goed. Kom maar eens langs aan de IJsselkade 22 in Zutphen. De koffie, thee en chocolademelk staan voor je klaar.

Kom je niet uit Zutphen? Maak er dan een leuk dagje uit van en ontdek na een bezoek aan de boetiek de rest van Zutphen.