C’est Tess, dé boetiek voor lange vrouwen die zich durven te laten zien.

Wees trots op je lengte als lange vrouw

Als je een lange vrouw bent, dan mag je trots zijn op je lengte en dat ook in alle opzichten uitstralen. Dat begint natuurlijk bij de keuze voor de juiste mode en dat is nu net iets waar veel lange dames nog moeite mee hebben. Niet om een keuze te maken, maar omdat het aanbod nog altijd beperkt lijkt te zijn. Dat is dan ook gelijk een van de grootste nadelen op het gebied van mode waar je als lange vrouw mee te maken kunt krijgen. Overigens bedraagt de gemiddelde lengte van vrouwen gemiddeld 1.69 centimeter in Nederland, maar word je doorgaans pas ingedeeld in de categorie met lange vrouwen als je een lengte van minimaal 1.80 centimeter hebt.


Passende kleding voor lange vrouwen

Als lange vrouw kun je niet standaard in elke modewinkel een hippe broek, leuke blazer of stijlvolle jurk aanschaffen. Dat is een nadeel waar zoals gezegd veel lange dames mee te maken krijgen. Er zijn echter ook voordelen op te noemen, want er zijn speciale winkels die alleen maar kleding beschikbaar hebben voor dames vanaf een lengte van 1.80 meter. Zo kun je bij de leuke en moderne kledingboetiek C’est Tess terecht voor casual kleding en voor chique mode met onder meer een keuze uit lange avondjurken, blouses en blazers. Wist je dat er in C’est Tess ook eigengemaakte kleding wordt ontworpen met een aparte of gewaagde uitstraling? Als lange vrouw kun je met het aanbod in deze boetiek voortaan met trots je lange benen showen en je andere sterke punten benadrukken.

 

banner1

Ben je een lange vrouw, dan ben jij degene die ik zoek!

C’est Tess is gevestigd op de IJssellkade 22, 7201 HD Zutphen. C’est Tess is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur

C’est Tess kan je ook vinden op Facebook.